Hoe de bloeddruk te verlagen met deze eenvoudige oefeningen
Veel mensen oefenen om unieke prestatiedoelen na te streven, zoals zich voorbereiden op een marathon of een persoonlijk record neerzetten in de squat. Maar routinematige lichaamsbeweging is ook een van de beste methoden om de algemene gezondheidsparameters te verbeteren, zoals het verlagen van uw bloedglucosewaarden, het verhogen van uw botdichtheid en vooral het reguleren van uw bloeddruk.

Eenvoudige oefeningen om de bloeddruk te verlagen
Lees verder om meer te weten te komen over drie eenvoudige oefeningen die uw bloeddruk verlagen en uw algehele gezondheid verbeteren.

De gevaren van hoge bloeddruk
Hoge bloeddruk, of hypertensie, is een ziekte die ontstaat wanneer het bloed in uw slagaders constant met zeer hoge druk rondpompt, waardoor uw hart en bloedvaten bij elke pomp “overuren” gaan draaien.

Voor volwassenen wordt een normaal bloeddrukniveau beschouwd als lager dan 120 boven 80 mm Hg (systolische boven diastolische druk); consistente metingen boven dit niveau zijn reden tot bezorgdheid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *